Divulgació

El Consorci Hospitalari de Vic desenvolupa un intens programa acadèmic per difondre i millorar el coneixement en l’àmbit assistencial. Cada dijous al llarg de tot l'any s’ofereixen, a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic, sessions formatives i divulgatives obertes a la participació dels professionals sanitaris de la comarca. En concret, durant el 2017 s’han organitzat un total de 25 sessions a càrrec d'experts i referents tant del propi CHV com d'altres institucions.

Jornades i congressos

En el camp de la difusió de coneixement, també s'han dut a terme diferents jornades a les quals han assistit mig miler persones. Entre elles, destaca l’activitat dirigida a persones amb esclerosi múltiple en què van participar 79 pacients i cuidadors. Per a l’organització de jornades i congressos, el CHV compta amb el suport com a secretaria tècnica de la Fundació d'Osona per la Recerca i Educació Sanitària (FORES).

  • Jornada sobre Patologia Nodular Tiroïdal
    26/05/2017 - Seminari de Vic - 37 assistents
  • Jornada de Cardiologia per a professionals d’Atenció Primària
    16/06/2017 - Universitat de Vic - 81 assistents
  • Jornades R+D+i TIC Salut i Social 2017
    28/09/2017 - Universitat de Vic - 233 assistents
  • Jornada sobre Esclerosi Múltiple
    03/11/2017 - Cambra de Comerç - 79 assistents
  • Jornada ‘Revisió de la polifarmàcia: aplicació del model d'atenció centrada en la persona’
    24/11/2017 - Cambra de Comerç - 61 assistents

Exportant coneixement

Al juliol, un equip de professionals del Complejo Hospitalario Universitario Insular Maternoinfantil de les Palmas de Gran Canària van visitar el CHV per conèixer el projecte d'innovació que s'està realitzant amb ISERN Medical Telecom. Així mateix, 11 Professionals de l'Institut Balear de Salut - Hospital d'Inca, han realitzat una estada formativa a la Unitat Geriàtrica d'Aguts de l’Hospital Universitari de Vic.