Ajuda'ns a fer front a la Covid-19

|Alt Image|

Què puc fer per ajudar-vos? Aquesta és la pregunta que moltes empreses, entitats i particulars ens heu adreçat les últimes setmanes, davant la duríssima prova que afrontem els hospitals d’Osona per atendre les persones amb malalties respiratòries greus provocades pel coronavirus. Gràcies per tota la col·laboració, la solidaritat i els ànims que ens esteu fent arribar. Diem que la situació és excepcional? Vosaltres sí que sou excepcionals!

Donatiu solidari

Són moltes les empreses i particulars que amb les vostres aportacions econòmiques ens esteu ajudant a finançar la gran quantitat d'equipament i de personal extra necessari per atendre les persones hospitalitzades per Covid-19.

Podeu fer el vostre donatiu solidari per al Consorci Hospitalari de Vic al número de compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596

Equips de protecció

Donar material, o bé contribuir a fabricar-lo, ens ajuda a cobrir l'elevada necessitat d’equips de protecció per protegir el personal sanitari que treballa a primera línia. Per saber quins equips i de quines característiques ens són necessaris en cada moment, contacteu per correu electrònic a dirgestio@chv.cat.

* Els camps són obligatoris

Sol·licitar certificat de la donació econòmica

Empleneu els següents camps per sol·lictar el certificat que us permeti desgravar aquesta donació.