Consorci Hospitalari de Vic

Informació i tràmits

Preguntes freqüents

|Text alternatiu|

Puc tenir un llit per a l'acompanyant?

L'Hospital ofereix als acompanyants dels pacients ingressats la possibilitat de disposar d'un llit en la mateixa habitació, durant una o més nits. L'oferiment d'aquest servei depèn de la disponibilitat de llits lliures en el moment de l'ingrés, i el cost és a càrrec del pacient/familiar.

Butaques per a l'acompanyant

Les habitacions estan equipades amb butaques per millorar el confort dels pacients i ajudar també a la comoditat dels acompanyants, doncs permeten seure-hi i també reclinar-les per dormir. El seu ús és totalment gratuït.

Aparells de telefonia i televisió

Els aparells de telefonia i televisió funcionen amb unes targetes que es poden adquirir a les màquines dispensadores situades a les plantes 0, 1 i 6. En cas d'averia o dificultat, truqueu al telèfon 8888 (trucada gratuïta des del telèfon de l'habitació) o al 669 204 020.

Cafeteria

L'hospital disposa de serveis de cafeteria i restaurant per als acompanyants, familiars i amics. Únicament el pacient pot menjar a l'habitació.

Em donaran justificants?

Podem facilitar un justificant per a la seva empresa en tots els tipus d'assistència (ingressos, visites, hospital de dia, etc.). En el justificant assenyalem que el pacient ha estat atès a l'hospital.

No recordo quan tinc visita o voldria fer un canvi de dia

Tant per consultar quan teniu programada una visita com per sol·licitar un canvi de data de la mateixa, podeu trucar al 93 702 77 99 de dilluns a divendres de 8 a 17 hores. Si des d'aquest centre de programació no poguessin fer-ho, ells mateixos deriven directament la petició al personal indicat del servei mèdic.

També podeu consultar les visites i proves que teniu programades a través de l’aplicació mòbil del CHV i a l’espai personal en línia ‘La Meva Salut’:

No recordo la data d'una intervenció o quan he d’ingressar, o necessito canviar la data

Podeu trucar al 93 702 77 99 de dilluns a divendres de 8 a 17 hores i li diran si ja té una data adjudicada.

Què haig de fer per modificar o afegir dades: direcció, telèfon o altres dades de filiació del meu expedient?

Les dades de filiació dels pacients són d'extraordinària importància per facilitar el contacte entre el pacient i l'hospital. Per això, hem de ser rigorosos en el moment de la seva captura i en la seva modificació.

Pot fer-ho de les següents maneres: