Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Marta Parera

Oncologia i Hematologia

Cap de Servei

Especialista en Oncologia Pulmonar i Ginecològica, la Dra. Marta Parera és la cap de la Unitat d’Oncologia i Hematologia del Consorci Hospitalari de Vic. Amb implicació i motivació, treballa amb l’objectiu que el servei que encapçala assoleixi un prestigi i qualitat immillorables en l’àmbit oncohematològic, avançant dia a dia en tot allò que sigui possible tant a nivell assistencial, com dels propis professionals i en els àmbits de tecnologia, innovació i desenvolupament.

Trajectòria

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Vall d’Hebron) i compta amb la formació sanitària especialitzada en Oncologia (via MIR) al mateix hospital. A banda de la vessant assistencial com a cap de servei i oncòloga especialista en patologia pulmonar i ginecològica, exerceix docència com a professora associada a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. Treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de l’any 2008.

Forma part de la Sociedad Española de Oncologia Médica (SEOM), del Grupo Español de Investigación de Cáncer de Ovario (GEICO) i del Grupo Español de Cáncer de Pulmón (GECP).

La meva visió del servei

  • “Construim un bon ambient de treball basat en la cooperació i el treball en equip”.
  • “El nostre hospital ofereix les oportunitats necessàries per esdevenir un gran professional, per exercir una molt bona oncologia, i per desenvolupar la vessant professional de recerca i innovació”.

Comptem amb professionals molt ben preparats i formats en les seves subespecialitats i amb esperit de formació continuada