Els nostres professionals Tornar a serveis

Dr. Arturo-Ivan Ominetti

Oncologia i Hematologia

Metge adjunt

Oncòleg adjunt especialitzat en patologia digestiva, amb gran capacitat de treball en equip i de formació continuada. Molt implicat en les aliances amb altres hospitals per garantir la millor qualitat assistencial i la homogeneïtzació de processos.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina per la Universitat Nacional de Còrdoba, Argentina, ha efectuat la seva formació en Oncologia a l'Hospital Carlos G. Durand de la Ciutat de Buenos Aires, i ha aconseguit el títol d'especialista en Oncologia Clínica de la Universitat del Salvador de Buenos Aires. El Dr. Ominetti ha complementat la seva formació en hospitals de Niça i París (França), compta també amb un Postgrau en Cures Pal·liatives i és membre de la European Society of Medical Oncology (ESMO).

Va treballar com a metge adjunt al servei d'Oncologia de l'Hospital Cosme Argerich, de la ciutat de Buenos Aires, fins que a l’octubre de 2018 es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic, a càrrec de la patologia oncològica digestiva.

La meva visió del servei

  • “El millor del meu servei és la qualitat i el tracte humà cap al pacient per part de tot l’equip -metges, infermeres i administratives”.

Del servei destacaria el bon ambient laboral i la forma multidisciplinar de treballar