Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Judit Hermoso

Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu

Metgessa adjunta

Treballa al servei de Cirurgia General del Consorci Hospitalari de Vic des de març de 2017, amb especial dedicació i interès en la patologia hepato-biliar. És col·laboradora docent del grau de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Trajectòria

Després de llicenciar-se en Medicina, va fer la residència de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu a l'Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell.

Posteriorment, va treballar com adjunta al servei de Cirurgia General del mateix hospital de la Corporació Sanitària Parc Taulí al Vallès Occidental. Més tard, va excercir com a cirurgiana a Althaia Manresa i al Parc Sanitari de Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. Al març de 2017, va incorporar-se a l’equip dirigit per Helena Vallverdú. 

Ha estat docent del grau d'Infermeria i del post-grau d'Infermeria quirúrgica de la Universitat de Sant Joan de Déu d'Esplugues, i del grau de Medicina de la UVIC-UCC.

La meva visió del servei

  • “El millor de treballar a l'Hospital Universitari de Vic és l'ambient de treball que hi ha dins el servei de Cirurgia General”.

Em vaig incorporar a l'Hospital Universitari de Vic per l'oportunitat que se'm va donar de treballar en assistència i en docència