Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Clara Pañella

Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu

Metgessa adjunta

Metgessa adjunta especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, formada a l’Hospital del Mar. Ha treballat en unitats de patologia de paret abdominal i de cirurgia colorectal, amb formació en cirurgia laparoscòpia avançada.

Complementa l’activitat assistencial amb l'activitat investigadora i docent:

  • Forma part del grup Metablate: Theorical modeling and experimentation for ablative techniques (www.metablate.com).
  • És membre del grup d'investigació "Terapias de Hipertermia Localizada" dins el Programa de Recerca en Càncer de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM). Està treballant específicament en un model de tècnica ablativa innovadora, anomenada electroporació per al tractament de metàstasis hepàtiques.
  • Col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra com a professora associada a l'assignatura d'Anatomia Humana de Biomedicina i Medicina, en les pràctiques d'Anatomia i seminaris teoricopràctics.

Trajectòria

La Dra. Clara Pañella va realitzar la formació sanitària especialitzada via MIR (2012-2017) a l’Hospital del Mar de Barcelona.

Ha treballat com a metgessa adjunta a l’Hospital del Mar i a l’Hospital Plató de Barcelona. A finals de 2019, es va incorporar al Servei de Cirurgia Genral del Consorci Hospitalari de Vic.

Participa en el projecte de R+D+I com a co-investigadora anomenat "Electroporación selectiva en hígado tumoral por medio de infusión de suero hipersalino vía portal", finançat per l'Institut de Salut Carlos III i que és motiu de la seva tesi doctoral (finalitzada el 2019).

Forma part de les següents societats de cirurgia nacionals i internacionals:

  • Societat Catalana de Cirurgia, des de 2013.
  • Asociación Española de Cirujanos (AEC), des de 2012.
  • Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO), des de 2019.
  • International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO), des de 2019.

La meva visió del servei

  • “Vaig optar per presentar la meva candidatura al servei de Cirurgia General de Vic perquè crec que hi ha una aposta clara per treballar en equip de forma protocol·litzada per tal d'oferir excel·lència, juntament amb una activitat assistencial de qualitat i propera amb els nostres pacients. És un hospital universitari que no tan sols té metges residents, sinó estudiants de Medicina i, en conjunt, la docència és clau per aportar noves idees i estimular la formació continuada i actualització de forma constant.
  • “Del meu servei valoro el treball en equip, la col·laboració i assistència recíproca”.

Al CHV hi ha una aposta clara per treballar en equip de forma protocol·litzada per tal d’oferir excel·lència i una activitat assistencial de qualitat i propera al pacient