Ajuda'ns a fer front a la Covid-19

|Alt Image|

Què puc fer per ajudar-vos? Aquesta és la pregunta que moltes empreses, entitats i particulars ens heu adreçat els últims mesos, davant la duríssima prova que afrontem els hospitals d'Osona per atendre, alhora, tant les persones ingressades per COVID-19 com les que pateixen altres malalties igual o més greus. La vostra col·laboració, la solidaritat i els ànims que ens feu arribar ens ajuden a tirar endavant. Diem que la situació és excepcional? Vosaltres sí que sou excepcionals!

Donatiu solidari

Són moltes les empreses i particulars que amb les vostres aportacions econòmiques ens esteu ajudant a finançar la gran quantitat d'equipament i de personal extra necessari per atendre les persones hospitalitzades per Covid-19.

Podeu fer el vostre donatiu solidari per al Consorci Hospitalari de Vic al número de compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596

Equips de protecció

Donar material, o bé contribuir a fabricar-lo, ens ajuda a cobrir l'elevada necessitat d’equips de protecció per protegir el personal sanitari que treballa a primera línia. Per saber quins equips i de quines característiques ens són necessaris en cada moment, contacteu per correu electrònic a dirgestio@chv.cat.

* Els camps són obligatoris

Sol·licitar certificat de la donació econòmica

Empleneu els següents camps per sol·lictar el certificat que us permeti desgravar aquesta donació.