Consorci Hospitalari de Vic

Test PCR per viatjar

|Text alternatiu|

Es recomana a tots els viatgers, espanyols i estrangers, que entren o surten d'Espanya per via terrestre, marítima o aèria que comprovin les normatives vigents abans de viatjar perquè en la majoria dels casos demanen el Formulari de Control Sanitari (electrònic o en paper) on hi consta la realització obligatòria d'una prova PCR realitzada les 72h prèvies a viatjar.

Els informes de les proves PCR han de ser en espanyol, anglès, francès o alemany.

Per aquesta raó, des del Consorci Hospitalari de Vic us oferim la possibilitat de realitzar la prova PCR + el certificat en anglès, de manera senzilla i a nivell particular. El preu de la prova i el Certificat és de 100€.

Com sol·licito la prova?

La prova s'haurà de sol·licitar mínim amb 24 h d'antelació i es pot fer a través de dues vies:

Quines dades he de facilitar?

Com faig el pagament?

El pagament s'haurà d'haver efectuat previ a la prova, hi ha dues vies per dur-lo a terme:

Com rebré els resultats?

Els resultats del test es poden venir a recollir presencialment els dies laborables a l'edifici C de la Clínica de Vic en horari de 7 a 20:30 h, excepte dissabtes i diumenges quan l'entrega es farà des d'Urgències. També hi ha l'opció de rebre els resultats per correu electrònic.

Per recollir els resultats d'una altra persona caldrà presentar l'autorització pertinent (independentment de si la recollida es fa presencialment o per correu electrònic).