Els nostres professionals Tornar a serveis

Dr. Eudald Sellarès

Pediatria

Metge adjunt

L’experiència i l’ampli coneixement avalen la tasca del pediatra Eudald Sellarès al Servei de Pediatria del CHV, on ofereix també la seva expertesa en les subespecialitats de Pneumologia i Dermatologia adreçada a pacients pediàtrics.

Trajectòria

Va cursar la seva formació sanitària especialitzada com a pediatre a l'Hospital Materno Infantil de la Vall d'Hebron en la promoció ;1987-1991. El mateix any, es va incorporar a l’Hospital Universitari de Vic com a metge adjunt del Servei de Pediatria i va començar a col·laborar en Atenció Primària al CAP de Tona. Està subespecialitat en Pneumologia Infantil i Dermatologia Pediàtrica.

En l’àmbit docent, va ser professor a la Universitat de Vic del 2000 al 2015 al Departament de Ciències de la Salut impartint classes de pediatria a Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional i Nutrició. També ha participat com a docent en les 17 edicions del Dermopediatrics, un curs de dermatologia pediàtrica per a pediatres i dermatòlegs en formació organitzada per l'Hospital Clínic de Barcelona. Completa el seu compromís en la divulgació d’aquesta subespecialitat participant en cursos d'actualització i formació pediàtrica a diferents hospitals.

La meva visió del servei

  • "Després de 29 anys continuo disfrutant del dia a dia gràcies a l'equip professional del nostre servei, tant pediatres com equip d'infermeria. Fa anys vaig dir a un company que em volia jubilar aquí i després de tot aquest temps ho continuo pensant”.
  • “Cooperem entre tots i tenim un molt bon ambient fruit d’un veritable treball en equip”.

"El nostre servei està format per un grup humà molt potent, una barreja de pediatres veterans i joves amb molta empenta"