Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. M. Assumpta Colomer

Ginecologia i Obstetrícia

Cap de Servei

Amb una dilatada trajectòria assitencial i de gestió, la Dra. Colomer és la cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Consorci Hospitalari de Vic de de l’any 2007 i està vinculada a la institució des de 1988.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1981, va especialitzar-se en Ginecologia i Obstetrícia a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona entre el 1981 i el 1985.

La Dra. Colomer va començar exercint com a ginecòloga a la Clínia Aliança de Vic, fins que el 1988 va incorporar-se al CHV. L’any 2007 va assumir la responsabilitat de cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia.

La meva visió del servei

  • "Som un servei amb professionals molt ben preparats-de gran qualitat científica i diversificats en les diferents subespecialitats- que treballen per estar al dia de les últimes tècniques i novetats relacionades amb la nostra especialitat”.
  • “La vessant humana, la comunicació i l’empatia amb els pacients són alguns dels nostres valors més preuats, uns atributs que venen facilitats pel fet de ser un hospital molt proper a la ciutadania”.
  • “Som hospital de referència de part natural i treballem conjuntament amb tot l'equip per afavorir el part respectat i, alhora, oferir també tota la seguretat per obtenir uns resultats excel·lents”.

La vessant humana, la comunicació i l'empatia amb els pacients són alguns dels nostres valors més preuats