Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Marta Expósito

Urgències

Cap de Servei

Amb una llarga trajectòria assistencial, la Dra. Marta Expósito és la cap del Servei d’Urgències del Consorci Hospitalari de Vic des del gener de 2021.

Trajectòria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat Docent Hospital del Mar), la Dra. Expósito va cursar la seva especialitat en Medicina Familiar i Comunitària en un dels centres de referència de la Catalunya Central: Althaia (Manresa). Durant la seva residència, va orientar la seva formació en Urgències i Emergències.

Durant els últims 11 anys abans d’incorporar-se al CHV, va exercir com a metgessa de Família a l'Atenció Primària de l'Institut Català de la Salut, una feina que va combinar amb la realització de guàrdies als punts d'atenció continuada, domiciliària i a residències. Va compaginar l'assistència amb la direcció d'equips d'Atenció Primària a Mataró i posteriorment a Sabadell i va estar coordinadora del grup de treball de residències de l'ICS.

A més del seu vessant assistencial, la Dra. Expósito ha cultivat també la seva faceta de gestió, docència i recerca. Membre del Grup d'Urgències de la CAMFiC (Societat de Medicina Familiar i Comunitària), ha estat docent de cursos d'atenció urgent, instructora en Suport Vital Immediat i codirectora del Màster MIAP de la CAMFiC.

La meva visió del servei