Els nostres professionals Tornar a serveis

Montserrat Bordas

Psiquiatria i Salut Mental

Psicòloga clínica

Especialista en Psicologia Infanto-juvenil des de fa més de 30 anys, la Montserrat Bordas es dedica a l’atenció de nens i joves fins als 18 anys. Durant algunes etapes professionals, ha combinat l’activitat assistencial amb la docència a la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. 

Trajectòria

L’any 1982 va llicenciar-se en Filosofia i Ciències de l'Educació (Secció Psicologia). Té el títol d’especialista en Psicologia Clínica.

La meva visió del servei

  • “Treballar al CHV m’aporta la possibilitat de seguir-me formant, col.laborar amb la UVic-UCC per poder fer estudis clínics i compaginar la vida laboral amb la familiar”.
  • “Al Consorci tenim contacte directe amb tots els serveis i professionals implicats en la vida dels nostres usuaris que són nens i joves”.
  • “Desde l'inici de la meva vida professional, sempre he cregut i he defensat l'assistència sanitària universal, aixó m'ha portat a escollir els serveis públics”.
  • “El millor del meu servei és la possibilitat de poder oferir una atenció integral als pacients i a les seves famílies. La direcció actual, a més, permet prioritzar el benestar clínic dels nostres usuaris, donanat el marge necessari per poder treballar amb ells”.

"Treballo al Consorci perquè des dels inicis m'he sentit compromesa amb el projecte d'Osona Salut Mental i he participat de forma activa en la seva creació"