Els nostres professionals Tornar a serveis

Dra. Leonor Munell

Farmàcia

Cap de la Unitat Territorial de Farmàcia

Treballa al Consorci Hospitalari de Vic des de juny de 2013, exercint com a Cap de Territorial de Farmàcia en l'àrea de Direcció i planificació estratègica.

Trajectòria

Després de llicenciar-se en Farmàcia, es va especialitzar en Anàlisis Clíniques i en Farmàcia Hospitalària. Posteriorment, va ser coordinadora en col·laboracions docents a la UVic en titulacions d'Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició i Dietètica, i va coordinar la rotació a l'Hospital Universitari de Vic de farmacèutics residents de farmàcia hospitalària.

Ha estat tutora en formació pràctica d'alumnes de la Facultat de Farmàcia de la UB i vocal de Farmàcia Hospitalària del Col·legi Oficial de Farmacèutics de la província de Girona. També ha format part de dos projectes de recerca: El projecte Grup EMED i el projecte de recerca ETAPA-CP.

La meva visió del servei

  • “El millor de treballar al Consorci Hospitalari de Vic és la disposició d’un bon equip de professionals: reconeguts, propers i respectats pels equips assistencials i les Direccions dels Centres”.

El CHV m'ofereix l'oportunitat de créixer desenvolupant la meva tasca en un centre universitari assistencial diversificat, amb una direcció oberta a propostes i treballant conjuntament amb persones que estimen la seva professió