Els nostres professionals Tornar a serveis

Dr. Jordi Prat

Laboratori

Metge especialista en Anàlisis Clíniques i Bioquímica

Actualment, el Dr. Jordi Prat és metge adjunt especialista en anàlisis clíniques al Laboratori del Consorci Hospitalari de Vic. Compta amb una dilatada trajectòria assitencial i de gestió, durant més de 20 anys va ser el cap de Servei del Laboratori del CHV, entre els anys 1992 i 2015.

Trajectòria

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, va cursar la seva especialització en Anàlisis Cliniques i Bioquímica a l'Hospital de Bellvitge de Barcelona. Abans d’incorporar-se al CHV, va treballar al Servei d’Anàlisis Clíniques de l’Institut Català de la Salut (ICS);Àrea Costa de Ponent (entre el 1974 i el 1991).

Durant anys, també va formar-se en programes de desenvolupament directiu, màrqueting i direcció per valors a IESE i a ESADE, respectivament. Ha particpat en múltiples cursos, sessions, etc. com a participant i també com a docent, sempre en l’àmbit de la Medicina de Laboratori.

El seu interès ha estat centrat en la gestió clínica, és a dir, en la promoció d’un ús eficient de les exploracions de Laboratori. La dedicació a l’assistència, l’adquisició de nous coneixements i la investigació aplicada als problemes de salut poblacionals són per ell els valors cabdals de la seva professió.

La meva visió del servei

  • "Vaig incorporar-me com a cap de Servei al CHV amb l’encàrrec, de l’aleshores Direcció Gerència, d’estructurar el laboratori com un centre de referència de la comarca d’Osona, tant a nivell assitencial com en els aspectes de resultats de Qualitat(Certificació ISO 9000) i acreditació docent del Ministeri de Sanitat per a la formació dels MIR de l’especialitat. Tots els objectius es van assolir mitjançant la col·laboració de tots els implicats i segueixen vigents sota l’actual lideratge del Laboratori”.
  • “Considero que el millor del servei és l’alta formació de tots els facultatius. Provenim dels millors centres de Catalunya: Hospital Clínic, Hospital de Sant Pau, Hospital de Bellvitge, Hospital de Can Ruti i Hospital Vall d'Hebron. A això, hi afegim una formació continuada intensa i actual. El nivell de consultoria ("Medicina del Laboratori") del nostre servei satisfa ;totes les necessitats dels nostres clients”.

El nivell de consultoria del servei satisfà totes les necessitats del nostres clients