Dra. Vilaseca: "Els nostres residents formen part de l'equip des del primer dia"

Susanna Vilaseca és ginecòloga i exerceix com a cap d'estudis dels especialistes en formació al Consorci Hospitalari de Vic des de finals del 2017

Al Consorci Hospitalari de Vic oferim actualment formació sanitària especialitzada en set especialitats mèdiques i dues d'infermeres: Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia (Medicina i Infermeria) i Atenció Familiar i Comunitària (Medicina i Infermeria).

En aquest vídeo que s'ha editat per a la campanya promocional MIR 2019, la cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, detalla els principals avantatges del nostre model docent basat en una formació individualitzada, flexible i propera que s'adapta a cada resident i que l'acompanya en l'adquisició progressiva de les competències i coneixements que necessitarà en la seva especialitat.

Com és la formació sanitària especialitzada al Consorci Hospitalari de Vic?

"El fet que l'Hospital Universitari de Vic sigui un centre petit on tots ens coneixem permet al resident formar part d'un equip mèdic des del primer dia que arriba aquí"

“Els residents s’integren a tots nivells, no només en el formatiu sinó també en el laboral i el social. Viuen el dia a dia juntament amb el servei que els està formant"