Avís legal i política de privacitat

Política de Privacitat

Al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) tenim una especial responsabilitat a l'hora de recollir i gestionar les dades personals dels nostres usuaris i pacients. La informació personal és exclusivament vostra i la tractem com us tractem a vosaltres: amb cura, professionalitat i respecte, per garantir sempre la vostra privacitat. A continuació, us expliquem com tractem les dades obtingudes a través de la vostra navegació i interacció amb el lloc web www.chv.cat, d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

A més, us expliquem com podeu contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades, exercir els drets en matèria de protecció de dades i resoldre tots els dubtes que us puguin sorgir en aquest àmbit.

Qui es fa responsable del tractament d’aquestes dades?

El responsable del tractament de les vostres dades personals som:

Podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades adreçant un correu electrònic a dpd(ELIMINAR)@ticsalutsocial.cat, un escrit a l'adreça C/ Francesc Pla 'El Vigatà', 1, de Vic (CP 08500), o per telèfon al 935532642.

Quina informació recopilem a través del web?

Com tractem aquestes dades?

FORMULARIS
Finalitat Gestió, seguiment i resposta a les aportacions, preguntes o sol·licituds realitzades pels usuaris.
Legitimació Interès legítim de l’entitat.
Període de conservació En funció del tipus de gestió o sol·licitud a tramitar. Consulteu el detall de les diferents Activitats de Tractament de Dades de caràcter personal que duu a terme el CHV.
Cessió a tercers Aquestes dades podran ser cedides, per a la mateixa finalitat, a les següents entitats que participen o que estan participades pel CHV: Fundació d'Osona per a la Recerca i la Formació Sanitàries, Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i Serveis Auxiliars a la Sanitat, AIE.
NAVEGACIÓ
Finalitat Obtenir estadístiques anònimes sobre l’ús del lloc web (monitoratge del número IP) per conèixer les vostres preferències de navegació, els dispositius des dels que hi accediu o les pàgines que visiteu, i així poder millorar la informació que proporcionem i garantir la seguretat i l’accessibilitat del web.
Legitimació Gestió del lloc web i de les seves funcionalitats.
Conservació Les dades es conservaran, com a màxim, segons el que estableixi la normativa vigent en cada moment.
Cessió a tercers No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan us sol·licitem dades per tramitar una determinada acció, us informarem del caràcter necessari d’aquelles dades que es consideren imprescindibles. Si no faciliteu les dades obligatòries, no serà possible tramitar la vostra sol·licitud.

Quins són els vostres drets i com els podeu exercir?

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos, realitzar una portabilitat i limitar el tractament que es fa de les vostres dades personals. Quan aquest tractament estigui basat en el vostre consentiment previ, podreu revocar l'autorització que vàreu donar en qualsevol moment.

Podeu exercir els drets en relació amb les vostres dades personals:

La sol·licitud sempre haurà d'anar acompanyada de la fotocòpia (impresa o com arxiu adjunt) del vostre DNI, passaport o document legal vàlid que us identifiqui.

Us informarem sobre les actuacions derivades de la vostra petició en el termini d'un mes. En cas de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant-vos de l'ampliació del termini dins el primer mes.

Si considereu que no hem donat una resposta adient a la vostra sol·licitud, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat de control competent.

Canvis en la Política de Privacitat

Qualsevol canvi en la Política de Privacitat us serà comunicat a través d'aquesta pàgina i tindrà vigor des de la seva efectiva publicació en la mateixa. El CHV es reserva el dret de modificar, actualitzar o adaptar la present informació a qualsevol canvi legislatiu o interpretació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Avís legal i condicions d’ús de la web

Normes d'ús i propietat intel·lectual

Aquest lloc web i tots els seus continguts -incloent textos, imatges, vídeos i arxius- són propietat del Consorci Hospitalari de Vic, d'entitats amb les que el CHV hi té vinculació o de tercers que n'han autoritzat el seu ús.

L'accés a aquesta web està subjecte a les condicions següents:

Continguts i autoria

Aquesta web corporativa té per objectiu donar a conèixer els serveis que presta i les activitats que realitza el CHV. El CHV es reserva el dret a realitzar, en qualsevol moment i sense previ avís, qualsevol modificació dels continguts i presentació del seu lloc web i les seves pàgines.

La informació continguda en aquesta web és de caràcter divulgatiu i en cap cas substitueix el consell mèdic professional. El CHV no assumeix cap responsabilitat sobre l'ús inadequat dels continguts del web.

El Servei de Comunicació és l'encarregat de coordinar el desenvolupament, disseny i continguts de la web corporativa del CHV, d'acord amb els responsables que cada Direcció i Servei té assignats per a la gestió i actualització de les seves respectives pàgines i apartats. Així mateix, el Servei de Comunicació assessora l'elaboració, presentació i estructura dels continguts, a fi de garantir la seva adequació, qualitat i facilitat d'accés i de comprensió per part dels usuaris.

Totes les indicacions assistencials i de salut que apareixen en aquesta web han estat proporcionades per professionals de la salut especialitzats i qualificats.

Finançament i publicitat

El Consorci Hospitalari de Vic elabora i gestiona la seva web corporativa únicament amb recursos propis, sense comptar amb cap tipus de finançament extern ni publicitat. Els enllaços a sistemes externs al CHV que conté aquesta web són seleccionats amb l'única finalitat ampliar o completar la informació que es proporciona a l'usuari, i en cap cas impliquen un acord de promoció o retribució amb tercers.