Eficiència energètica. Posa-hi el teu granet de sorra!

Al Consorci Hospitalari de Vic destinem esforços per mantenir-nos com a organització referent en l'aplicació de polítiques ambientals

Al Consorci, mantenim el nostre compromís amb l'eficiència energètica i per això cada dia seguim millorant les instal·lacions per minimitzar els consums, al mateix temps que generem energia solar tèrmica.

Amb la voluntat de reduir la dependència de les fonts d'energia convencionals associades a l'emissió de CO2, disposem de dues instal·lacions d'aprofitament d'energia solar. Aquestes ens permeten cobrir una part important de les necessitats d'aigua calenta a l'Hospital Universitari de Vic i a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, tot fent ús d'energia procedent de fonts energètiques netes i respectuoses amb l'entorn.

L'energia que generem mitjançant plaques solars equival al consum anual d'uns 20 habitatges. Font: ICAEN, sobre consum mitjà de 10.000 KWh/any

Per seguir avançant en l'eficiència energètica, necessitem del compromís de tots. Ens hi juguem el nostre futur i el de les properes generacions!

L'energia que generem mitjançant plaques solars equival al consum anual d'uns 20 habitatges

A principis de març, se celebra cada any el Dia Mundial de l'Eficiència Energètica per conscienciar sobre l'ús racional de l'energia. Al CHV, destinem esforços per mantenir-nos com a organització referent en l'aplicació de polítiques ambientals.

Posem-hi el nostre granet de sorra:

  • Apaguem els llums quan no són necessaris i l'ordinador quan no el fem servir.
  • Evitem el mode stand by dels aparells electrònics.
  • Intentem reduir els residus que generem.
  • Separem correctament els residus en origen perquè la seva valorització sigui possible.
  • Fem servir més el transport públic o la bici i caminem més.

Aprofitament de l’energia solar al Consori Hospitalari de Vic

Consulta la Declaració Ambiental del CHV 2017