Noves caps de servei de Pediatria i Urologia

La Dra. Meritxell Torrabías és, des de l’1 de febrer, la nova cap de Servei de Pediatria del Consorci Hospitalari de Vic, en substitució del recent jubilat Dr. Pere Domènech.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia i Màster en Endocrinologia Pediàtrica per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Dra. Torrabías va cursar la seva especialitat en Pediatria a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'any 2005 es va incorporar com a pediatra a l'Hospital Universitari de Vic. Junt amb la seva experiència assistencial destaca també la seva activitat en recerca i l'activitat docent.

La Dra. Marta Piqueras va assumir la responsabilitat de cap d’Urologia al mes de març, per cobrir la plaça que des del 2008 havia ocupat Juan Uría. 

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, la Dra. Piqueras va cursar la seva especialitat en Urologia a l'Hospital Clínic de Barcelona. Després d'un any a l'Hospital Pius de Valls, des de 2014 era adjunta d'Urologia a l'Hospital de Viladecans. La seva experiència assistencial inclou la col·laboració als equips d'Urologia de la Clínica Sagrada Família i la Clínica Teknon, a més d'estades quirúrgiques a Senegal. Destaca també la seva activitat de recerca en els últims sis anys, amb més d'una desena d'articles publicats i una vintena de comunicacions.

El Dr. Jordi Boada deixa el càrrec de cap de Servei d'Anestesiologia

Després de nou anys exercint de cap de Servei d'Anestesiologia, el Dr. Jordi Boada ha valorat tancar la seva etapa com a gestor i deixar pas a nous lideratges i noves visions en l'impuls de projectes i desenvolupament assistencial.

Mentre es desenvolupa el procés de selecció del nou cap de Servei d'Anestesiologia, el Dr. Boada continuarà exercint el càrrec en funcions.

Des de la Direcció volem agrair-li tots aquests anys al capdavant de l'equip d'Anestesiologia en l'assumpció de responsabilitats, que en cap cas són fàcils, i demanar-li poder seguir comptant amb la seva implicació i en la transmissió de coneixement i valor afegit per mantenir la millora continuada del Servei.