El usuaris ja poden modificar l'hora de visita des del mòbil

La nova versió de l'aplicació mòbil del CHV, disponible per a dispositius Android i Apple, incorpora com a principal novetat la possibilitat canviar el dia i l'hora programada per visitar-nos amb l'especialista

El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) llança una nova versió -la tercera- de la seva aplicació mòbil per seguir fent més accessible la informació als pacients i facilitar les gestions en línia. La principal millora que incorpora l'App és que ara, a més de poder consultar tota la nostra programació de visites i de proves, també ens permet modificar directament des del mòbil el dia i l'hora assignats perquè ens visiti l'especialista. Una opció que està disponible per a la majoria d'especialitats, excepte aquelles que requereixen una programació més complexa.

La nova versió de l'App està disponible per a sistemes operatius Android i Apple. Es pot descarregar o actualitzar gratuïtament a les botigues d'aplicacions Google Play i Apple Store i també accedint des del mòbil o tauleta a www.chv.cat/app-mobil.

Més fàcil, més a prop

L'aplicació mòbil del CHV es va posar en marxa a mitjans del 2015 i, en l'actualitat, compta amb 3.032 usuaris registrats. A través d'aquest canal, pacients i usuaris poden accedir des del seu mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària.

Entre les múltiples funcionalitats, l'App permet als usuaris registrats consultar i modificar l'horari de les visites amb l'especialista, veure les proves diagnòstiques que tenen programades o revisar la seva situació en la llista d'espera quirúrgica -tant la data d'alta com el temps estimat en què els faran la intervenció-. A més, inclou utilitats d'accés públic -sense haver d'estar registrat- com geolocalitzar el centre on hem d'anar o consultar en temps real l'espera prevista per ser atès a Urgències de l'Hospital Universitari de Vic, entre d'altres.

L'objectiu del CHV és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'App, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.

Com funciona?

Descarregar / actualitzar

L'app és gratuïta i es pot descarregar o actualitzar a les botigues d'aplicacions Google Play i Apple Store.

Registrar-se

Per accedir a l'apartat personal ens hem de donar d’alta a la pàgina www.chv.cat/app-mobil. Només cal el codi de la targeta sanitària i que a la nostra fitxa de pacient hi consti un mòbil de contacte (imprescindible per verificar la nostra identitat). Si ja estem registrats però no recordem la contrasenya, la mateixa aplicació permet recuperar-la.