Homenatge a 31 professionals jubilats i veterans

El Consorci va reconèixer la contribució del personal que es va jubilar o que va complir 25 anys de vinculació amb l'entitat durant el 2018

La sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic va acollir, el passat 15 de març, l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals. Una representació de l'equip directiu va entregar en mà un obsequi als 15 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, així com un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 16 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el parlament inaugural, el president del CHV, Jaume Portús, va parlar de la jubilació com una "etapa d'alliberament per a un vida diferent i per afrontar nous projectes" i va fer un repàs a les novetats en inversions i equipaments que properament es posaran en marxa i que, segons va assegurar, "refermen el compromís de la institució per seguir millorant en els sistemes de treball i en la qualitat assistencial dels pacients".

Per la seva banda, la directora de Recursos Humans, Sara Manjón, va agrair als jubilats "l'empenta, el compromís i la dedicació" i els va recordar que, com a referents que són, deixaran "una empremta que perdurarà per sempre en l'organització". Adreçant-se als treballadors que compleixen 25 anys a l'empresa, va afegir que "el CHV té molts reptes per endavant i els professionals sou l'element imprescindible per fer-los possible".

La representant dels comitès d'empresa, Mireia Tobajas, va posar en valor aquest premi de fidelització als professionals i els va encoratjar a seguir endavant perquè "encara ens queda molta feina per fer". L'encarregada de pronunciar el discurs en representació del personal recent jubilat va se Antònia Pujol, una persona polifacètica que amb 34 anys a l'empresa ha passat per departaments tan diversos com cuina, compres i magatzem: "De tots aquests anys he après moltes lliçons, però em quedo sobretot amb les persones, els companys, les emocions i l'entusiasme".

A llarg de les set edicions de l’acte d'Homenatge a la Trajectòria Professional s'ha reconegut a 136 persones jubilades i a 493 que han treballat durant més de 25 anys al CHV

Mira el reportatge fotogràfic de l’acte