Instagram i vídeo: així promocionem el nostre model de formació de residents

Com a novetat per aquesta campanya MIR 2019, el CHV ha obert un perfil a Instagram per seguir divulgant la seva activitat docent i el seu model de formació sanitària especialitzada, així com també ha editat nous vídeos promocionals

El Consorci Hospitalari de Vic ha obert un perfil a la xarxa social Instagram per seguir promocionant el seu model de formació sanitària especialitzada entre els estudiants de Ciències de la Salut d'arreu de Catalunya i l'Estat.

Instagram és actualment una de les xarxes que més està creixent en quant a nombre d'usuaris i és una de les preferides pels sectors més joves de la població. A través del nou compte @residentschv es donarà a conèixer el model del CHV en la formació d'especialistes, es compartiran informacions d'actualitat i d'interès per als residents i, alhora, es pretén que serveixi per crear una comunitat i per enfortir vincles amb els col·legis professionals i les universitats amb facultats de Ciències de la Salut.

L'aposta per aquesta xarxa social arriba després que l'any 2015 es posessin en marxa dos canals amb la mateixa finalitat: un portal web (residents.vic.cat) i un compte de Twitter @ResidentsCHV que compta amb centenars de seguidors.

Nous vídeos: COT i MFiC

Aquest any, els serveis escollits per a la filmació dels vídeos promocionals dels residents han estat Cirurgia Ortopèdica i Traumatolgoia i Medicina Familiar i Comunitària. El projecte ha consistit en realitzar entrevistes en vídeo al tutor i una resident de COT -Francesc Díaz Escriu i Georgina Sàrries- i a una resident de MFiC -Genoveva Vilardell-.

Aquetes entrevistes filmades s’han editat íntegrament, per poder-les penjar al Portal dels Residents, concretament a la pàgina que explica cada una de les especialitats. De la mateixa manera, alguns fragments del vídeo s’han incorporat al vídeo genèric sobre la formació especialitzada al CHV, l’audiovisual que fa una petita pinzellada per totes les especialitats.