La nostra app ja permet modificar l’hora de visita des del mòbil

La nova versió de l’aplicació CHV Visites, disponible per a dispositius Android i Apple, incorpora com a principal novetat la possibilitat de canviar el dia i l’hora programada per visitar-nos amb l’especialista

El Consorci Hospitalari de Vic (CHV) llança una nova versió -la tercera- de la seva aplicació mòbil per seguir fent més accessible la informació als pacients i facilitar les gestions en línia. La principal millora que incorpora l'App és que ara, a més de poder consultar tota la nostra programació de visites i de proves, també ens permet modificar directament des del mòbil el dia i l'hora assignats perquè ens visiti l'especialista. Una opció que està disponible per a la majoria d'especialitats, excepte aquelles que requereixen una programació més complexa.

Més fàcil, més a prop

L'aplicació mòbil del CHV es va posar en marxa a mitjans del 2015 i, en l'actualitat, compta amb 3.032 usuaris registrats. A través d'aquest canal, pacients i usuaris poden accedir des del seu mòbil o tauleta, de manera fàcil, segura i personalitzada, als serveis en línia relacionats amb l'assistència sanitària.

Entre les múltiples funcionalitats, l'App permet als usuaris registrats consultar i modificar l'horari de les visites amb l'especialista, veure les proves diagnòstiques que tenen programades o revisar la seva situació en la llista d'espera quirúrgica -tant la data d'alta com el temps estimat en què els faran la intervenció-. A més, inclou utilitats d'accés públic -sense haver d'estar registrat- com geolocalitzar el centre on hem d'anar o consultar en temps real l'espera prevista per ser atès a Urgències de l'Hospital Universitari de Vic, entre d'altres.

L'objectiu del CHV és ampliar progressivament les funcionalitats que ofereix l'App, en una aposta per potenciar els canals en línia i així arribar al creixent nombre d'usuaris que utilitzen el mòbil com a principal eina d'informació.

Per qualsevol dubte sobre el funcionament de l'aplicació o els tràmits a realitzar, els usuaris poden contactar amb el Consorci Hospitalari de Vic a través del telèfon 93 889 11 11.

Com funciona?

  • Descarregar / actualitzar: L'aplicació mòbil del CHV és totalment gratuïta i es pot descarregar o actualitzar a les botigues d'aplicacions Google Play i Apple Store.
  • Registrar-se: Per accedir al vostre espai i utilitats personals, us heu de registrar amb el número de targeta sanitària a través de la web www.chv.cat/app-mobil. Si ja esteu donats d'alta a l'App però no recordeu la contrasenya, la mateixa aplicació permet recuperar-la de forma senzilla i segura a través d'un sms que rebreu al mòbil.
  • Telèfon mòbil de validació: Per registrar-vos a l'App, cal que a la vostra fitxa de pacient del CHV hi consti un telèfon mòbil de contacte, doncs és imprescindible per validar la vostra identitat. Si aquesta dada no consta, caldrà facilitar el número de mòbil de forma presencial als taulells d'Informació i d'Admissions de qualsevol centre del Consorci.