Els responsables de Salut visiten l'Hospital Universitari de Vic

La trobada va servir per fer una sessió de treball sobre la situació actual, els projectes en curs i els plans de futur del CHV i de l'atenció sanitària a Osona

La secretària general del Departament de Salut, Laura Pelay, i el director del CatSalut, Adrià Comella, es van reunir el 23 d’octubre amb l'equip directiu del Consorci Hospitalari de Vic.

La visita va consistir en una sessió de treball en la qual es va tractar la situació actual de la institució, els projectes en curs i els plans de futur que han de guiar el rumb del CHV i de l'atenció sanitària a Osona en els pròxims anys. A la trobada també van ser presents la gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central (RSCC), Núria Puig, i la directora del sector sanitari d'Osona i responsable de Planificació de l'RSCC, Remei Juncadella.

Tot seguit, els responsables de Salut van fer un recorregut per les instal·lacions de l'Hospital Universitari de Vic per veure el funcionament d'algunes unitats, així com la reforma que s'està duent a terme a la planta 3.1.