Missatges de suport i agraïment per part de la ciutadania

Els dibuixos i missatges rebuts s'han fet arribar als professionals a través de la seva col·locació a les parets, el salvapantalles o la intranet, entre d'altres canals

Són moltíssimes les cartes, dibuixos i missatges que hem rebut aquestes setmanes per agrair l'enorme feina del personal del Consorci Hospitalari de Vic, donar-nos ànims i desitjar el millor a les moltes persones ingressades per la Covid-19. Us n'hem fet un recull. Esperem que el gaudiu!

L'Institut del Moianès, l'Escorial de Vic o el grup de Castors i Llúdrigues del cau Tsunami de Vic han estat alguns dels centres i col·lectius que ens han fet arribar cartes i dibuixos amb missatges d'ànim per als nostres professionals. Des d'Osona Salut Mental també s'han recopilat molts dibuixos, alguns dels quals s'han fet servir per decorar els espais de l'Hospital Universitari de Vic o com a salvapantalles, així com algun vídeo adreçat al personal del Consorci.

A Manlleu es va engegar una campanya per rebre dibuixos de nens i nenes per als pacients ingressats a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i per a la gent gran que viu a la Residència Aura. La iniciativa va tenir molt èxit i es van recollir moltes mostres de suport que ja s'han fet arribar als pacients i residents de cada centre.

Compartim amb vosaltres un recull de tot el material rebut durant aquestes setmanes.

Recull de dibuixos d'ànim per als professionals del CHV

Selecció dels missatges d'ànim rebuts

Dibuixos de l'Escorial Vic

Una iniciativa solidària regala mones als professionals per Pasqua

"Gràcies per ser-hi" és el nom d'una iniciativa impulsada pel cuiner Cesc Molera, juntament amb pares i mares de l'escola Andersen de Vic, i el forn Pavic SA que va permetre als professionals celebrar la Pasqua des dels seus llocs de feina en primera línia davant la crisi sanitària. Durant els dies previs al dilluns de Pasqua es va iniciar una recollida de diners per poder obsequiar el personal que treballava aquell dia amb una mona. En total, es van repartir 550 mones entre l'Hospital Universitari de Vic, el Pavelló Vic Salut, Osona Salut Mental, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura.