Els responsables del CatSalut visiten l'Hospital Universitari de Vic

L'equip directiu del CHV va donar a conèixer als responsables del Servei Català de la Salut la gestió que està fent la institució de la crisi sanitària causada per la Covid-19

El director del CatSalut, Adrià Comella, va valorar durant la visita l'esforç fet pel CHV des de l'inici de la pandèmia i la importància que el Servei Català de la Salut mantingui una relació institucional equitativa amb tots els hospitals del territori. Comella també va esmentar la necessitat d'acompanyar els professionals ara i en el futur més immediat per ajudar-los a superar la complexitat de la situació actual.

L'Hospital Universitari de Vic va rebre dissabte 18 d'abril la visita del director del CatSalut, Adrià Comella; la directora de Professionals i Organitzacions del CatSalut, Sara Manjón, i la gerent en funcions de la Regió Sanitària de la Catalunya Central, Teresa Sabater. A la trobada també hi van participar altres càrrecs del CatSalut, com la directora de l'Àrea Assistencial, Xènia Acebes; l'adjunta al director, Anna Rubio, i la directora de l'Àrea de Ciutadania, Màrqueting i Innovació, Rosa Romà, a més del gerent del SEM, Antoni Encinas.

Els responsables del Servei Català de la Salut van conèixer de la mà de l'equip directiu del CHV la gestió que està fent la institució de la crisi sanitària causada per la Covid-19. El gerent i els directors del CHV van exposar com s'ha reorganitzat l'activitat assistencial als centres del Consorci per fer front a l'augment progressiu dels casos de pacients infectats pel coronavirus.

Durant l'exposició, que es va fer a la sala d'actes de l'HUV, també es va posar en valor l'esforç demostrat per part de la institució i dels seus professionals durant les últimes setmanes per garantir l'atenció als pacients, el reabastiment de material de protecció o la posada en marxa de projectes com el Pavelló Vic Salut, així com la col·laboració i suport rebut per part del teixit social de la comarca amb donacions de material i econòmiques.