Canvis en les direccions de Cures i Recursos Humans

Fina Carbonell ha assumit en funcions el càrrec de directora de Cures, sota la dependència de la Direcció Assistencial, després de la marxa de Mireia Subirana. El Consell de Govern també ha aprovat integrar Recursos Humans en la Direcció de Gestió

El 30 d'abril, el Comitè de Direcció va aprovar que la nova directora de Cures en funcions sigui la Sra. Fina Carbonell, sota la dependència de la Direcció Assistencial, fins a la cobertura de la plaça mitjançant convocatòria pública.

Carbonell, que fins al moment era la cap d'Àrea d'Hospitalització i d'Atenció no Pública, substituirà en funcions a Mireia Subirana, qui després de vuit anys exercint aquest càrrec es va acomiadar de la institució per emprendre una nova etapa professional: des del passat 16 de març ha assumit la Direcció d'Infermeria del Parc Taulí de Sabadell.

Doctora en Infermeria, Subirana ha estat directora de Cures del CHV des del 2012. Des de la seva arribada, va treballar per impulsar un model de Cures orientat a assegurar la qualitat a la pràctica clínica i basat en sis eixos: el lideratge professional, col·laboració, orientació a la persona i als resultats, pràctica basada en l'evidència, millora contínua i TIC.

Recursos Humans s'integra en la Direcció de Gestió

El Consell de Govern del CHV, en la reunió celebrada el 25 de febrer, va aprovar integrar la Direcció de Recursos Humans dins la Direcció de Gestió, que s'ocuparà de la direcció estratègica de recursos humans. Així mateix, es va aprovar la creació d'una plaça de Subdirecció de Recursos Humans, amb funcions de gestió de l'operativa diària, que ha passat a ocupar la cap d'Organització i Gestió de Personal, Soledad López.

Durant la reunió, el Consell de Govern també va ratificar al Sr. Ramon Ortiz López com a director de Gestió del CHV, qui també ostenta des d'aleshores les facultats inherents a la Direcció de Recursos Humans.

Fina Carbonell ha assumit el càrrec en funcions de directora de Cures, després de la marxa de Mireia Subirana