Nous lideratges a Medicina Interna, Rehabilitació, Dermatologia, l'Àrea Quirúrgica i Oftalmologia

El Dr. Rubén López Martínez és el nou cap del Servei de Medicina Interna del CHV des de juliol. Especialitzat com a internista a l'Hospital Josep Trueta de Girona, va iniciar l’activitat professional l’any 2007 com a metge adjunt de Medicina Interna a l’Hospital de Palamós. Tè una sòlida formació clínica, una àmplia experiència docent, coneixements en recerca i una gran preparació en gestió. Ha estat tutor de residents durant quasi una dècada i és màster en Malaltia Cardiovascular; en Infecció per VIH; en Metodologia de la Investigació Clínica; en Gestió d'Unitats Clíniques, i en Gestió de Serveis d'Atenció Primària, Social i Hospitalària.

La Dra. Rosa Terré és la cap del Servei de Rehabilitació del Consorci Hospitalari de Vic des del mes de juny. Va cursar la seva especialitat com a metgessa rehabilitadora a Vall d'Hebron i va iniciar la seva activitat professional l’any 1996 a l'Institut Guttmann. Amb una llarga trajectòria com a rehabilitadora, Terré també ha desenvolupat una llarga tasca docent, i ha cultivat la vessant investigadora, amb la participació en diferents estudis de recerca i la publicació de més d'una trentena d'articles científics.

La Dra. Isabel Vidal és l’actual cap del Servei de Dermatologia del Consorci Hospitalari de Vic. La dermatòloga adjunta al CHV des de l’any 2018, va cursar la seva especialitat en Dermatologia Mèdico-Quirúrgica i Venereologia a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona, centre on va estar vinculada fins al 2009. Posteriorment, va treballar com a metgessa adjunta de l'Hospital de Figueres durant 8 anys per incorporar-se, posteriorment, al nostre centre. A més, ha cultivat la seva faceta com a investigadora -com a autora i coautora de diferents publicacions i estudis de recerca-

La Dra. Laura Perelló és la nova coordinadora mèdica de l’Àrea Quirúrgica del CHV. Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona, va cursar la seva especialitat en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l'Hospital Clínic de Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional com anestesiòloga en diferents centres hospitalaris de Catalunya: Hospital d'Igualada; Moisès Broggi de Sant Joan Despí; va realitzar la seva activitat com a especialista a l'Hospital de Mataró, a l'Hospital Clínic, a la Clínica Mèdica Tres Torres i a la Clínica Teknon. Actualment, està realitzant un màster sobre Cirurgia Major Ambulatòria i participa en projectes de recerca i docència. 

El Dr. Hassanein Ali Assaf exerceix com a actual cap d’Oftalmologia del Consorci Hospitalari de Vic. Llicenciat en Medicina per la Universitat de Múrcia, va cursar la seva especialització en Oftalmologia a l'Hospital Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Ali Assaf compta amb una dilatada trajectòria entre Catalunya i el Líban i amb experiència com a docent, tant amb residents com amb estudiants universitaris, així com també té interès per a la recerca. Ha treballat com a oftalmòleg adjunt a l'ICO de Barcelona, a l'Hospital Mutua de Terrassa i al Consorci Sanitari de Terrassa. Des de 2004 i fins l'actualitat, ha estat treballant a Beirut (Líban), al seu país d'origen, al Beirut Cardiac Institut i al Hamra Eye Center, del qual en va ser cofundador.

El Dr. Rubén López està al capdavant de Medicina Interna, la Dra. Rosa Terré exerceix com a cap del Servei de Rehabilitació, la Dra. Isabel Vidal és la nova cap del Servei de Dermatologia, la Dra. Laura Perelló és l'actual coordinadora mèdica de l'Àrea Quirúrgica i el Dr. Hassanein Ali Assaf és el nou cap d'Oftalmologia.