Creixent davant la COVID: el que hem après junts

El projecte està reunint i compartint les experiències que han viscut els professionals que treballen al CHV durant la pandèmia per posar en valor el creixement col·lectiu assolit

Més d'una vintena de professionals del CHV i de SAS ja han compartit els seus testimonis sobre com van viure els mesos més intensos en la lluita davant la COVID-19

Aquests mesos de lluita davant el coronavirus ens han deixat una empremta inesborrable a tots, tant a nivell individual com del conjunt de l'organització. Per compartir les diverses experiències personals i poder extreure'n de forma col·lectiva tot allò que en puguem aprendre, estem reunint els testimonis dels professionals en el repositori digital 'Creixent davant la Covid', que es pot consultar a les intranet del CHV i de SAS.

Personal mèdic, infermeres, auxiliars, tècnics, administratius... la implicació de tots va ser cabdal per fer front a una situació excepcional. Per això, fins al moment, a 'Creixent davant la Covid' ja podeu trobar més d'una vintena de testimonis de perfils professionals ben diversos que ens ajuden a créixer tots junts i a conservar una gran memòria d'aquests temps.

Com es pot participar?

Els professionals poden enviar la seva experiència en primera persona a través del següent formulari, on trobaran una senzilla pauta per fer-ho, o bé directament per correu electrònic a comunicacio@chv.cat. Els testimonis es publiquen a les intranets del CHV i SAS perquè totes i cadascuna de les vostres històries són importants i, entre totes, conformen la nostra gran Història particular de la lluita contra la pandèmia.

En paral·lel, també podeu enviar-nos fotografies i vídeos que hagueu enregistrat aquests mesos: moments treballant o compartint amb les companyes i companys, imatges de grup... amb elles crearem la galeria 'Creixent davant la COVID': un espai en línia que guardarà la memòria gràfica de la lluita contra aquesta malaltia als nostres centres. Ens pots fer arribar les imatges per correu electrònic a comunicacio@chv.cat o bé per WeTransfer. A més, algunes de les imatges formaran part del gran mosaic participatiu 'Mirades des del confinament' que impulsen Òmnium Cultural i l'artista Joan Fontcuberta.

Fragment d’un dels testimonis ‘Creixent davant la Covid’

Llegiu els testimonis dels vostres companys a ‘Creixent davant la COVID’