L’Hospital Universitari de Vic habilita una xarxa pública de Wi-fi

El servei està disponible a totes les habitacions d'hospitalització i a uns altres vuit espais del centre. L'objectiu és convertir l'Hospital en un edifici 100% amb connectivitat oberta.

L'Hospital Universitari de Vic ja disposa d’un servei de Wi-fi (Internet sense fils) d'accés lliure perquè els usuaris del centre es puguin connectar de manera gratuïta a la xarxa des dels seus dispositius mòbils i tauletes.

El desplegament d'aquest servei serà estat progressiu. Des del passat mes d’abril, s'ofereix cobertura Wi-fi pública a totes les habitacions i plantes d'hospitalització, així com a les àrees assistencials d'Urgències, Oncologia i Diàlisi, a la sala d'espera de l'Àrea Quirúrgica, així com a les zones de treball de Transferència Coneixement (incloent la sala d'actes), de la Direcció i del SEM.

L'objectiu és anar adequant i ampliant la infraestructura de xarxa per poder oferir Wi-fi d'accés lliure arreu de l'Hospital, fins a convertir-lo en un edifici 100% amb connectivitat oberta. Un element clau per facilitar l'ús per part de pacients, usuaris i professionals, dels diferents canals i aplicacions TIC que està impulsant des de fa anys el CHV en el marc del macroprojecte Connecta'H Vic.

L'objectiu és anar adequant i ampliant la infraestructura de xarxa per poder oferir Wi-fi d'accés lliure arreu de l'Hospital