Núria Grané pronuncia el pregó de la Festa Major de Manlleu

La infermera i Cap d'Àrea de la Residència Aura, Núria Grané, va donar el tret de sortida a la Festa Major de Manlleu d’enguany amb un pregó emotiu dedicat a l'excepcionalitat viscuda aquests darrers mesos

La Festa Major de Manlleu va tenir enguany com a pregonera la Cap d'Àrea de la Residència Aura, Núria Grané, com a reconeixement al paper fonamental que ha tingut el sector de la salut i social des de l'inici de la pandèmia.

Durant el seu pregó, pronunciat a la plaça Fra Bernadí de Manlleu el dimecres 12 d’agost, la infermera geriàtrica va parlar de la seva relació amb el municipi i amb la seva activitat cultural, a més d'explicar com s'han viscut els últims mesos a l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura.

La pregonera va posar en valor l'esforç dels professionals, va agrair el suport rebut per la ciutadania i va homenatjar els pacients i les famílies que han sofert la Covid-19. El compromís i el treball en equip dels diversos perfils de professionals implicats, el patiment per les persones que han patit la malaltia o les mostres d'ànims rebudes per part de la població durant els moments més complicats van ser alguns dels aspectes que Grané va exposar al llarg del seu discurs.

A continuació, podeu veure el vídeo del pregó de Núria Grané:

 

 

 

 

 

La cap d’Àrea de la Residència Aura, Núria Grané, durant el pregó de Festa Major. Fotografia: Elter.net – Constanci Navarro

Text íntegre del pregó de la Festa Major de Manlleu 2020