Feliç Any Nou a tots els que sou #excepcionals

El 2020 ha estat complex, intens, exigent, sovint frustrant... Però també ha estat un any en què ens hem superat una i altra vegada, i durant el qual hem rebut tota mena de mostres de suport, reconeixement i solidaritat.

Voluntaris i ciutadania, pacients i familiars, institucions i empreses... Tothom s'ha fet seu aquest enorme repte col·lectiu que és la COVID per, junts, mirar de fer-hi front de la millor manera possible.

Però sobretot heu estat vosaltres, els professionals de l'atenció sanitària i social, els que heu marcat la diferència. Amb una inestimable dedicació, esforç i vocació de servei als altres, ja fos a primera línia o donant el suport necessari per assistir pacients i usuaris. Hem patit i hem crescut. Hem après i hem millorat, i ho continuarem fent.

El Consell de Govern i el Comitè de Direcció del Consorci Hospitalari de Vic seguirem treballant al màxim per garantir que totes les persones que ho necessitin rebin la millor assistència. Estem segurs que, entre tots, aconseguirem que el 2021 sigui un any molt millor que el que l'ha precedit. Un any en què puguem veure com vencem finalment aquesta pandèmia.

Gràcies als que formeu aquest gran equip que és el Consorci Hospitalari de Vic per tot el que esteu fent, i gràcies també a les vostre famílies.

Amb aquest vídeo, volem agrair i fer visibles a tots els que hem col·laborat a l’hora de fer front a aquesta pandèmia. Institucions, entitats, empreses, voluntaris, ciutadania, pacients, familiars... i sobretot als professionals sanitaris que ho heu donat tot per cuidar dels altres. Junts hem demostrat ser #excepcionals.