El Dr. Pedro Martínez, nou cap d'Otorrinolaringologia

L'11 de gener, el Dr. Pedro Martínez s'incorporarà al Consorci Hospitalari de Vic com a nou cap de Servei d'Otorrinolaringologia, en substitució del Dr. Albert Idígora.

Pedro Martínez (1971) és llicenciat i doctorat en Medicina i Cirurgia, especialitzat en Otorrinolaringologia per l'Hospital Clínic de Barcelona, i compta amb una dilatada trajectòria que ha exercit entre Catalunya, el País Valencià i Anglaterra.

Des del 2013 fins l'actualitat, ha estat treballant a NHS Leicester Royal Infirmary (Gran Bretanya) en cirurgia avançada de cap i coll. Prèviament, també va exercir com a especialista a Finlàndia i a França, un currículum internacional que ha combinat amb llargues etapes laborals a hospitals de Catalunya, com el de Martorell, i al País Valencià (Castelló i Manises).

Amb una sòlida formació clínica, el Dr. Martínez compta també amb experiència en l'àmbit de la recerca amb publicacions a revistes nacionals i internacionals i estàncies a la Universite Louis Pasteur a Strassburg.

Des de la Direcció, en nom de totes i tots els que formem part del Consorci Hospitalari de Vic, donem la benvinguda al Dr. Martínez i li desitgem molt encert en la seva nova responsabilitat i volem agrair al Dr. Albert Idígora tots aquests anys al capdavant de l'equip d'Otorrinolaringologia.