Ens ha deixat l'expresident Antoni Mirambell

Antoni Mirambell Abancó, qui va ser president del Consorci Hospitalari de Vic entre els anys 2009 i 2011, va morir aquest passat mes d’octubre.

Durant la seva presidència, Mirambell va fer gala de les qualitats humanes i professionals que han caracteritzat els presidents del CHV i que fan del respecte institucional un dels valors de l'entitat. En aquest sentit, va agafar el relleu i model dels seus predecessors, els presidents Josep Costa, Xavier Arumí i Joaquim Comella, i va deixar un exemple a seguir per al seu successor, l'actual president Jaume Portús.

Catedràtic de Dret Civil, l'expresident del CHV era director del Departament de Dret Privat de la Universitat de Barcelona, entitat de la qual també en va ser síndic de greuges durant una dècada. A nivell institucional, també va representar l'Observatori de Dret Privat de Catalunya, on va ser president de la Secció de Dret Patrimonial i vocal del Consell Rector, i altres organismes com el Consell Social de la Llengua Catalana. Especialista en dret civil català, en una de les seves darreres col·laboracions amb el Departament de Justícia va dirigir els treballs per aprovar el llibre sisè del Codi civil de Catalunya.

Des del CHV sentim la pèrdua i li estem molt agraïts pel temps que va dedicar a fer créixer la nostra institució.

Sempre perdurarà en record. Descansi en pau.