Homenatge a 57 professionals jubilats i veterans

L'acte anual de reconeixement a la trajectòria professional va posar en valor la contribució del personal que es va jubilar o que va complir 25 anys de vinculació al Consorci Hospitalari de Vic durant l'any passat.

Fotografia de família dels 13 professionals que es van jubilar l'any passat i els 44 que van complir 25 anys de vinculació amb la institució.

El passat 31 de març, el Consorci Hospitalari de Vic va celebrar l’acte que organitza anualment per retre homenatge a la trajectòria dels seus professionals.

Durant la cerimònia, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Vic, una representació de l'equip directiu va entregar en mà el guardó a la trajectòria als 13 professionals que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 44 professionals que han complert 25 anys de vinculació amb la institució.

En el seu parlament, el directora de Recursos Humans, Sara Manjón, va posar en valor la tasca dels professionals homenatjats i va reconèixer "l'esforç, la dedicació, el compromís, la il·lusió i l'energia" que han dedicat i dediquen a l’entitat. En representació del personal recent jubilat, el que va ser cap d'Especialitats Quirúrgiques, el Dr. Josep Roca Closa, va repassar en un breu i distès discurs algunes de les anècdotes viscudes des que va començar a treballar com a metge l'any 1976. L'acte va acabar amb la tradicional fotografia de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Enguany, l'Homenatge a la trajectòria professional celebrava la seva cinquena edició. Al llarg d'aquests anys, s'ha reconegut a 102 persones jubilades i a 421 que han treballat durant més de 25 anys al Consorci Hospitalari de Vic.

Galeria de fotos de l'acte d'Homenatge a la trajectòria 2017

En els últims cinc anys, s'ha reconegut a 102 professionals jubilats i a 421 que han complert 25 anys treballant al CHV