Coneixes el programa d'avantatges per als professionals?

El personal que treballem per al Sistema de Salut de Catalunya podem gaudir d'una àmplia gama de serveis, beneficis i descomptes per fer més fàcil compaginar la vida personal i laboral.

A través del Programa d'acompanyament a professionals, el CatSalut posa a l'abast tot un seguit d'avantatges en dos grans eixos: per una banda, acompanyament emocional i cura del cos, i per l'altra, beneficis i descomptes.

En l'apartat Acompanyament durant la pandèmia, hi trobareu serveis com la webapp GestioEmocional.cat o el telesuport especialitzat de la Fundació Galatea, així com l'accés gratuït a la plataforma "DiR a casa", que us permetrà fer exercici amb classes en directe o enregistrades a càrrec de la cadena de gimnasos DiR.

A l'apartat Beneficis i descomptes, hi trobareu avantatges i preus especials en serveis i productes d'àmbits diversos com els serveis de cura (cangur, gent gran, persones amb diversitat funcional), alimentació i supermercats, mobilitat, esport i activitat física, restauració, llar, serveis i comerç.

Per accedir a tots els avantatges, només cal que us registreu amb el vostre correu electrònic corporatiu al portal catsalut.vipdistrict.com.