Boris 45 recupera la 'cuina a casa' per oferir àpats de més qualitat

L'empresa que des de l’agost passat gestiona els serveis de cuina i restauració del Consorci Hospitalari de Vic ha tornat a introduir la preparació del menjar a les pròpies cuines dels centres. Una millora que ja ha repercutit en la satisfacció de

'Boris 45 Restauració per a Col·lectivitats' és l’empresa que des de fa uns mesos gestiona el servei de cuina i restauració del Consorci Hospitalari de Vic. Això inclou la preparació del menjar per als pacients ingressats i la gestió dels restaurants-cafeteria públics i dels menjadors de personal de l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu; els àpats per als usuaris de la Residència Aura i el centre de dia Josep Roqué de Manlleu; i les màquines de dispensació de menjar i beguda de tots aquests centres, de la Clínica de Vic i d'Osona Salut Mental.

Boris 45, juntament amb el CHV, ha aconseguit fer realitat una de les principals millores que es projectaven en el servei d'alimentació: recuperar l'ús de les cuines dels centres. Si fins ara el menjar arribava elaborat en fred i als centres s'escalfava i distribuïa, ara tots els àpats es preparen al mateix lloc on s'ofereixen. Un canvi en el procés d'elaboració que, sumat a l'ús de productes i matèries primeres de proximitat, va repercutir en una millora de la qualitat del menjar. Tot, sense deixar de banda l'equilibri nutricional de les dietes.

Les successives millores que s'han introduït en el servei d'alimentació, algunes de les quals ja amb l'anterior proveïdor, s'han reflectit en la valoració que en fan pacients, usuaris i professionals: en els últims dos anys, les queixes i suggeriments relacionats amb el menjar s'han reduït a la meitat.

Les queixes i suggeriments dels pacients relacionats amb el menjar s'han reduït a la meitat