Dolors Cubí, nova coordinadora assistencial d'Atenció Intermèdia i de la Dependència

Des del passat mes d'octubre, la geriatra Dolors Cubí Montanyà és la coordinadora assistencial d'Atenció Intermèdia i de la Dependència. O el que és el mateix: la màxima responsable assistencial de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura. Per liderar l'activitat d’aquests dos centres gestionats pel CHV, la Dra. Cubí compta amb el suport de les comandaments Claude Protin (sotsdirectora de Dependència), Núria Grané Franch (cap d'àrea de Residència) i Ester Vivas Pous (cap d'unitat de Geriatria).

Una gran coneixedora del sistema sociosanitari i del territori

Dolors Cubí Montanyà (Torelló, 1968) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i especialista en Geriatria (MIR a l'Hospital de Granollers, 1993-1996), a més de diplomada per ESADE en Direcció de Serveis Integrats de Salut.

Combina una àmplia trajectòria com a geriatra amb un profund coneixement del sistema sociosanitari del nostre territori. No en va, ha estat metgessa adjunta a l'Hospital General de Granollers (1997-1998), a l'Hospital de la Santa Creu de Vic (1998-2007 i 2017-2021), al mateix Hospital Sant Jaume de Manlleu (2007-2010) i a l'Hospital Sant Andreu de Manresa (FSSM, 2010-2017), centre del qual en va ser coordinadora mèdica i més tard directora. Després d'un primer pas de quatre anys per la casa, el maig passat és va reincorporar al Consorci Hospitalari de Vic.

A més del vessant assistencial, al llarg de la seva trajectòria ha mantingut una continuada activitat de recerca i divulgació, amb nombroses publicacions científiques i participacions en congressos, així com en l'àmbit de la docència universitària.