Bufandes per abrigar les persones cuidadores

En el Dia Mundial de les Persones Cuidadores, al CHV vam voler tenir un detall amb aquells que tenen cura de familiars, amics o altres persones en situació de dependència

Des del CHV, i en el marc del Dia Mundial de les Persones Cuidadores, vam obsequiar amb una bufanda de la institució als acompanyants dels pacients que estan ingressats, que venien a operar-se o a seguir un tractament: perquè trobin escalf en aquests dies tan freds i perquè, durant la seva estada, ells també sentin que estan acompanyats i cuidats.

La iniciativa es va dur a terme durant el 5 de novembre a les unitats d'hospitalització, Urgències, UCI, Salut Mental, Cirurgia Major Ambulatòria, Hospitalització Domiciliària, Intervencionisme, Rehabilitació o als diversos hospitals de dia.

La de les persones cuidadores és una tasca d'un enorme valor humà, moltes vegades silenciosa. Una tasca essencial per al benestar físic i emocional de persones malaltes, d'edat molt avançada o amb discapacitat, que tot sovint està entreteixida amb la nostra activitat assistencial.

Gràcies a totes i tots els que cuideu, i recordeu sempre que també heu de tenir cura de vosaltres mateixos.