Caminades: salut, natura i companyonia

Més d'una setantena de persones van participar, a mitjans de novembre, a la sortida pel Torrent de la Masica promoguda pel Grup PiPS dins el projecte Actius en Salut 

La ruta que va proposar el Grup de Prevenció i Promoció de la Salut (Grup PIPS) per a la sortida de tardor, celebrada el 13 de novembre, va ser un recorregut circular de dificultat moderada, d’unes 4 hores de durada, des de Vallfogona de Ripollès fins al Torrent de la Masica. Un itinerari d'uns 12 km i 468 m de desnivell per gaudir d'un paisatge ple de natura i salts d'aigua. La caminada estava oberta a tots els professionals del CHV i SAS i les seves famílies i amics i va comptar amb la participació de prop d’una setantena de persones. 

En aquesta ruta, el torrent forma, al llarg del seu curs, una sèrie de bonics salts d'aigua que es troben envoltats d'una exuberant vegetació. L'itinerari, senyalitzat amb pals informatius, passa per diferents punts d'interès, com ara la Font de la Tosca, la Barraca d'en Buixate, l'era de batre d'en Paixana, la bauma d'en Boer o el pont medieval situat sobre la riera de Vallfogona, entre d'altres espais.

La ruta va ser accessible per a tots els assistents, que van poder recuperar forces amb un avituallament de fruita. Els participants, a més, es van emportar a casa una bossa de roba del CHV.