Aquest 2022, emprenem el camí a un futur millor

Gràcies a les persones que formeu part del CHV i de SAS per tot el que heu aportat al llarg del 2021. Un any més hem demostrat que, entre totes i tots, podem superar qualsevol repte.

Encetem el 2022 amb la il·lusió de créixer i de seguir avançant per oferir la millor assistència a les persones que atenem.

És cert: el sector sanitari i tota la societat tornem a estar en un moment complicat, com els que tantes vegades hem viscut des de l'inici de la pandèmia. Però també és cert que sabem millor que mai com afrontar-lo i que tenim el coneixement, l'organització i la capacitat per fer-ho. És un nou esforç, però amb cada onada hem vist que aquest esforç es traduïa en millors resultats, en més pacients curats. I si necessiteu ajuda, demaneu-la. Som un equip, sumem sempre.

No en tingueu cap dubte: aquest any, al Consorci Hospitalari de Vic, emprenem el camí a un futur millor. Amb vosaltres al costat, segur que ho farem possible.

Bones festes als que sumeu per la salut

Bombons i bones festes!

Enguany, hem preparat un petit obsequi de Nadal per compartir amb tots els nostres professionals. És una manera de dir un cop més "gràcies!" i de posar un punt dolç a aquest moment que no ens esperàvem i que, un cop més, torna a ser complicat.