Prop de 140 places per consolidar la Infermeria

Durant aquest 2021, hem convocat més d'un centenar de places de l’àmbit d’Infermeria en diverses convocatòries internes i públiques

Quiròfan, Hospital de dia mèdic, Intervencionisme, Hospitalització… són algunes de les àrees que han consolidat durant aquest 2021 algunes de les seves places d’Infermeria mitjançant dues convocatòries internes per a un total de 51 llocs de treball. Unes convocatòries que han permés millorar l’estabilitat i les condicions laborals de les nostres professionals.

En paral·lel, enguany també hem dut a terme tres convocatòries públiques per incorporar fins a 88 noves infermeres. L’objectiu: ampliar la plantilla per poder donar la millor atenció possible als pacients, reduir càrregues de treball i fer front als pics de pressió assistencial generats per la pandèmia.

Aquestes convocatòries donen continuïtat a la política que mantenim des de fa anys al Consorci Hospitalari de Vic per millorar l'estabilitat laboral i la captació de talent. Això ens ha permès millorar les condicions del personal propi i del personal suplent -potenciant els processos de promoció interna- i alhora incorporar nous professionals.

Campanya a les xarxes

Properament, es posarà en marxa una campanya especial per posar en valor el treball que fan les infermeres als nostres centres. La iniciativa, impulsada per Direcció d'Infermeria amb el suport de la Unitat de Selecció i el Servei de Comunicació, comptarà amb la difusió de testimonis d'infermeres del CHV de diferents rols i àrees, que explicaran la seva experiència a les xarxes socials corporatives i a la web. Així mateix, es crearan pàgines web específiques sobre les diverses àrees d'Infermeria, com ja s’ha anat fent els darrers anys amb els diferents serveis i especialitats.

Imatge d’un dels anuncis publicats a xarxes socials en el marc de les convocatòries de places d’Infermeria