Materials de difusió del Pla Estratègic 2023-2026

El Model SiS és el resultat del Pla Estratègic 2023-2026 que hem desenvolupat i que impulsem de manera conjunta des del CHV, la FHSC i SAS. Perquè pugueu conèixer més a fons i difondre aquest projecte hem creat diversos recursos audiovisuals

 • Infografia resum
  Amb un cop d'ull podreu conèixer els 6 reptes i els 21 objectius del Pla Estratègic 2023-2026.

 • Presentació PPT
  Presentació en Power Point explicativa del Pla estratègic amb la informació sobre propòsit, visió i valors i descripció de reptes i objectius. És un document elaborat per facilitar-vos l'explicació del Pla Estratègic en les vostres presentacions.

 • Plantilla PPT
  Document de treball que us ajudarà a enllaçar l'explicació dels vostres projectes amb els reptes i objectius corresponents del Pla Estratègic.Hi trobareu elements gràfics que us serviran per a les vostres presentacions: logotip, colors...

 • Vídeos dels 6 reptes
  Els reptes que configuren el Pla Estratègic 2023-2026 explicats per vosaltres, els professionals que els heu de fer possibles.

 • Vídeo: 'La nostra raó de ser'
  Mostrem "per què" i "per a qui" fem el que fem, amb aquest audiovisual animat.

 • Web Model SiS
  Una landing page per a ordinador i dispositius mòbils amb el detall sobre els reptes, els objectius i els projectes concrets que configuren el Pla Estratègic 2023-2026. Amb continguts extres sobre com s'ha desenvolupat i les institucions que l'estem impulsant.

Contagia el #ModelSiS!

Tenim un propòsit: compromís per tenir cura de la salut i el benestar de les persones d'Osona al llarg de la seva vida