Susanna Vilaseca, nova cap d'Estudis

La ginecòloga Dra. Susanna Vilaseca Giralt ha estat escollida com a nova cap d'Estudis del Consorci Hospitalari de Vic, agafant el relleu de l'exitosa tasca realitzada des del 2011 per la Dra. Maria Viñolas.

La Dra. Vilaseca es va incorporar a l’equip del CHV l’any 2003 i, a partir del 2005, es va implicar en la docència dels MIR i LLIR i va assumir la tutoria de rotació dels estudiants de Medicina dins del servei de Ginecologia i Obstetrícia. En el període 2011-14, va ser responsable de rotació dels residents de Medicina Familiar i Comunitària i, des del 2015 i fins l'actualitat, és la tutora dels residents de Ginecologia.

Al 2015, es va incorporar com a vocal en la comissió de docència del CHV i s'ha format en Metodologia docent i en Planificació i Organització de recursos docents. La seva participació en diferents unitats interdisciplinàries del Consorci ratifica el seu caràcter col·laboratiu i de fàcil relació i interacció.

Compta amb 15 anys d’experiència en l’àmbit de la formació de residents i és experta en metodologia, planificació i organització docent