Puja al núvol: benvingut a la nova Intranet!

La nova Intranet corporativa del Consorci Hospitalari de Vic és una plataforma dissenyada per facilitar la comunicació, les gestions i el treball en línia entre els professionals de l'organització.

La plataforma virtual s'ha desenvolupat com un projecte TIC compartit entre el CHV, la FHSC, SAS i FADO, i és un sistema obert i ampliable, doncs està previst que vagi evolucionant i incorporant nous continguts i utilitats.

Què hi puc fer?

A més de trobar-hi tota la informació, documentació i actualitat, la nova Intranet permet organitzar grups de treball en línia, fer gestions i tràmits o compartir coneixements, entre moltes altres funcionalitats dissenyades per facilitar la feina diària.

Els continguts i utilitats s'han agrupat en cinc grans blocs:

  • INFORMA'T: Tota l'actualitat de l'organització i del sector, les publicacions, el recull de premsa diari, el sistema d'alertes.
  • GESTIONA: Fes tràmits en línia amb les noves aplicacions: reservar sales, sol·licitar assistència, redactar comunicats...
  • CONSULTA: La documentació de treball, el directori de telèfons, les convocatòries de places i cursos de formació, anuncis...
  • PARTICIPA: Envia suggeriments, respon a enquestes o interactua amb altres professionals amb la utilitat de Grups de treball.
  • CONEIX: La informació clau per conèixer millor la institució i per relacionar-te amb els diferents serveis, tant assistencials com de suport, que la integren.

Algunes eines ja existents també s’han agrupat temàticament. Per exemple, podeu accedir als programes i entorns informàtics (SICHV, Gacela, comandes de SAP, Portal de l'empleat...) a través del botó Eines de la columna esquerra, mentre que els comunicats d'incidències (Manteniment, Informàtica, Riscos Laborals...) són accessibles des de l'apartat Comunicar una incidència i també des d'un banner d'accés directe situat a la portada.

 

Com accedir-hi?

La nova Intranet és multidispositiu: adapta automàticament la visualització perquè pugueu navegar i treballar-hi còmodament des de l'ordinador, la tauleta, el mòbil... Hi podeu accedir des de qualsevol navegador teclejant l'adreça https://intranet.chv.cat o clicant directament a la icona que trobareu a l'escriptori dels ordinadors del CHV.

Com la seva predecessora, la Intranet és d'us exclusiu per al personal que treballa al CHV, de manera que l'accés als seus continguts i utilitats està restringit:

  • Des dels ordinadors connectats a la xarxa del CHV, podeu navegar per la major part dels continguts i utilitats, sense haver-vos d'identificar.
  • Des de l'ordinador de casa o el mòbil, necessitareu tenir un usuari i contrasenya propis.
  • També us caldrà identificar-vos per fer servir algunes utilitats com la reserva de sales, fer gestions personals o participar en els grups de treball en línia.

L'usuari i contrasenya per identificar-se a la Intranet és el mateix que el feu servir per iniciar la vostra sessió a l'ordinador. Si no en teniu i en necessiteu, el podeu sol·licitar a Informàtica.

Si teniu dubtes sobre el funcionament o qualsevol incidència, podeu contactar amb el suport informàtic (helpdesk) a l'extensió 1022 o a l'adreça de correu: info@sas.chv.cat.