La Residència Aura climatitza els espais comuns

La Residència Aura de Manlleu va posar en marxa, a l’abril, el projecte per millorar la seva xarxa de climatització. Els treballs, que finalitzaran al juliol, serviran per renovar els sistemes de calefacció i per dotar de refrigeració el centre

Les obres s’estan realitzant per fases, amb la voluntat que tinguin el menor impacte per als usuaris i professionals del centre. En una primera fase, el projecte contempla la climatització de tots els espais comuns: menjadors, sales d'activitats, biblioteca, espais de convivència, despatxos, gimnàs... L'actuació implica renovar els equips de producció de calor -es dotarà les calderes de sistemes més eficients-, instal·lar equips de generació d'aire fred i adequar la xarxa de canalitzacions.

Coincidint amb les obres de climatització, també se substituirà l'ascensor principal de la Residència per un de més modern i funcional, amb la finalitat de millorar encara més l’accessibilitat del centre i facilitar la circulació per les seves tres plantes.

La millora vol garantir el màxim confort en qualsevol situació climatològica a les 132 persones que viuen a la Residència, els seus familiars i als professionals que en tenen cura.