Homenatge a 75 professionals jubilats i veterans

La Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic va acollir, al març, l'acte que el Consorci Hospitalari de Vic organitza anualment per reconèixer la trajectòria dels seus professionals

Una representació de l'equip directiu del CHV va entregar en mà un obsequi als 19 professionals de l'entitat que es van jubilar l'any passat, i un diploma en agraïment a la seva contribució a uns altres 56 professionals que van complir 25 anys de vinculació amb la institució.

En el parlament inaugural, el president, Jaume Portús, va agrair a tots els homenatjats "el compromís i la professionalitat que han demostrat durant tots aquests anys, que ha estat clau perquè el Consorci Hospitalari de Vic hagi aconseguit els reptes que s'ha plantejat". La representant dels Comitès d'Empresa, Mireia Tobajas, va destacar "la importància i el valor de les persones en aquesta institució". En representació del personal recent jubilat, l'infermer de Diagnòstic per la Imatge Manel Sala va pronunciar un breu i distès discurs, tot recordant que per als professionals de la salut "el comú denominador és el pacient" i va esperonar els seus companys a mantenir sempre el compromís amb les persones.

Al llarg de les sis edicions de l'Homenatge a la Trajectòria s'ha reconegut a 121 professionals jubilats i a 477 que han treballat més de 25 anys al Consorci

L'acte va acabar amb la tradicional foto de família a les escales de l'entrada principal de l'Hospital Universitari de Vic.

Mira el reportatge fotogràfic de l’acte