Nous caps de Personal, Cardiologia i Nefrologia

Soledad López és, des de gener, la nova cap d'Organització i Gestió de Personal del Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu, la FADO i l'Hospital de Campdevànol. Diplomada en Relacions Laborals per la UB i amb dos postgraus en Direcció estratègica de RRHH i Gestió de personal, va iniciar l'activitat professional l'any 1991 i compta amb una àmplia experiència en l'àmbit de les relacions laborals i l'administració de personal. Les darreres companyies on ha treballat són Fira de Barcelona (2001-2007) i el grup Cementos Molins (2007-2017).

 

El Dr. Laureà Pérez va assumir la responsabilitat de cap de Nefrologia al mes de desembre, amb motiu de la jubilació de la Dra. Rosa M. Nogués. Pérez és un professional que ja pertanyia a l'equip i que va poder acreditar de forma destacada davant la resta d'aspirants, tant un perfil curricular com una trajectòria professional que ha sigut determinant per al Comitè Acreditatiu per optar per la seva elecció.

 

La Dra. Oona Meroño es va incorporar l’1 de febrer per cobrir la plaça de cap de Cardiologia que va deixar vacant el Dr. Josep Sadurní amb motiu de la seva jubilació. Meroño va finalitzar la seva especialitat l'any 2007 a l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona, és Doctora en Medicina i ha exercit i desenvolupat la seva activitat professional com a cardiòloga a l'Hospital del Mar de Barcelona. A més de la seva experiència assistencial, destaca també el seu vessant investigador i la seva activitat docent com a professora a la UPF.

Soledad López s'incorpora al capdavant d'Organització i Gestió de Personal, el Dr. Laureà Pérez com a cap del Servei de Nefrologia i la Dra. Oona Meroño és la nova cap del Servei de Cardiologia