Comiat i benvinguda als residents

15 residents han completat aquest mes de maig la seva formació i, a principis de juny, han arribat 27 nous metges i infermeres per iniciar la seva especialització

Uns venen...

Els residents que enguany comencen la seva formació es van fer la tradicional fotografia de grup a les escales del costat de la Sala d’actes. Benvinguts!

L'Hospital Universitari de Vic va acollir, el 31 de maig, la presentació dels 27 nous metges i infermeres internes residents (MIR i IIR) que enguany comencen la seva formació com a especialistes. Durant l'acte, els representants de les diferents institucions implicades en la formació els van animar a ser exigents amb la formació que rebran i a estar oberts a aprendre el màxim tant en l'àmbit professional com personal.

En la convocatòria 2018, s'han incorporat vuit MIR en les especialitats de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu (1), Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1), Psiquiatria (1), Medicina Interna (2), Ginecologia i Obstetrícia (1) i, conjuntament amb la FHSC, en Geriatria (2). En l'àmbit d'Infermeria, comencen dues llevadores internes residents. També s'incorporen 13 metges i quatre infermeres que es formaran com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària conjuntament al CHV i als centres d’Atenció Primària de la comarca.

  • Qui són els nous residents del CHV?
  • Al Portal dels Residents us presentem la nova promoció de MIR i IIR: d'on provenen, on van estudiar, quina especialitat cursaran, què esperen de la residència...
    Coneix els nous residents

…i els altres se’n van

Els residents que han completat la seva formació, amb els tutors que els han acompanyat aquests anys i personal de Direcció i de Docència.

Després de passar entre 2 i 5 anys de formació, segons la seva especialitat, un total de 15 residents formats al Consorci Hospitalari de Vic van acabar, al mes de maig, l'etapa docent per convertir-se en professionals en les seves respectives especialitats.

En concret, han finalitzat la seva formació dos especialistes de Medicina Interna, una de Geriatria, una de Psiquiatria i una de Ginecologia i Obstetrícia, així com dues llevadores i sis especialistes (sis metges i dues infermeres) en Atenció Familiar i Comunitària.

Enguany, es va unificar en un sol acte el comiat i la jornada científica de residents. La cap d'estudis, la Dra. Susanna Vilaseca, va agrair a tots ells el compromís i dedicació durant la seva estada i va posar en valor l'interès dels treballs de recerca exposats i la rellevància del treball transversal entre especialitats.

Consulta les publicacions presentades en la Jornada científica de residents

En l’actualitat, el CHV té en formació 27 MIR i quatre LLIR, i col·labora en la formació d’uns altres 38 especialistes en Atenció Familiar i Comunitària.