La Residència Aura renova la climatització i estrena ascensor

La nova xarxa de calefacció i generació de fred facilita el màxim confort als usuaris, familiars i professionals del centre

La Residència Aura de Manlleu va estrenar aquest estiu la instal·lació d’una nova xarxa de climatització que permet garantir el màxim confort en qualsevol situació climatològica a les 132 persones que viuen al centre, als seus familiars i als professionals que en tenen cura.

Els treballs van servir per renovar la xarxa de calefacció i per dotar de refrigeració tots els espais comuns: els diversos menjadors, les sales d'activitats, la biblioteca, els espais de convivència, els despatxos, el gimnàs... En concret, es van instal·lar equips de generació d'aire fred a totes les plantes i es va adequar el conjunt de la xarxa de canalitzacions.

Les obres de renovació de la xarxa de climatització van començar a principis d'abril i es va fer per fases per reduir les molèsties i la incidència en el dia a dia d'usuaris i professionals.

Modernització de l'ascensor

En paral·lel a la instal·lació del nou sistema de climatització, la Residència Aura també va substituir l'ascensor principal del centre per un de més modern i funcional. Després de gairebé dos mesos d'obres, l'acte d'inauguració es va fer el 10 d'agost i la primera persona que hi va pujar va ser la resident centenària Filomena Casamartina.